Гаранции - Relaxita - топлина и комфорт

топлина и комфорт

Гаранции

 

Гаранционна поддръжка на уредите Medisana

 

Всички продукти на Medisana, закупени от сайта Relaxita.com, имат гаранция от 36 месеца, за което получавате съответната гаранционна карта.

 

Ако възникнат дефекти по продукта при правилната му употреба в рамките на гаранционния срок, вие можете да направите рекламация. За целта трябва да представите/изпратите продукта в офиса на вносителя:


Техника Бг - Груп ЕООД
Ямбол, ул. "Граф Игнатиев" 67
тел: 088 890 59 59, 089 890 59 59

 

Връщането на продукта ще бъде за сметка на вносителя.

 

Ако рекламацията ви е основателна, ще бъде направен ремонт или подмяна на уреда в рамките на 30 дни от получаването на уреда и документите към него.

 


Гаранционна поддръжка на уредите Beurer

 

Всички продукти на Beurer, закупени от сайта Relaxita.com, имат гаранция от 36 месеца, за което получавате съответната гаранционна карта.

 

Ако възникнат дефекти по продукта при правилната му употреба в рамките на гаранционния срок, вие можете да направите рекламация. За целта трябва да ни информирате за възникналата ситуация и ще получите инструкция кога и как да изпратите дефектния продукт. Ако рекламацията ви е основателна, ще бъде направен ремонт или подмяна на уреда в рамките на 30 дни от получаването на уреда и документите към него.

 

 

Гаранционна поддръжка на уредите Imetec

 

Всички продукти на Imetec, закупени от сайта Relaxita.com, имат гаранция от 24 месеца, за което получавате съответната гаранционна карта от вносителите.

 

Ако възникнат дефекти по продукта при правилната му употреба в рамките на гаранционния срок, вие можете да направите рекламация. За целта трябва да представите продукта в оторизиран сервиз от мрежата на България Сервиз Груп (тел. 07001 0218 от цялата страна на цената на един градски разговор). Ако продуктът не може да бъде поправен в сервиза, ще бъде съставен протокол, който трябва да изпратите заедно с продукта и гаранционната карта:

 

- до поискване в офис на Еконт, София, Младост 1,
- до поискване в автомат на Спиди, София, Младост 1, магазин "Фантастико"
.

 

За София, подмяната може да се направи от наш куриер, като той ще дойде на място, за да вземете стария уред и да донесе нов. Услугата се заплаща в размер на 5 лв.

 

Връщането на продукта ще бъде за ваша сметка, затова изберете най-икономичния за вас вариант.

 

Ако в складовете на вносителя има наличност от вашия модел, ние ще ви изпратим нов уред в рамките на 5 работни дни от получаването на стария уред с документите към него. За изпращането до вас ползваме услугите на Български пощи или куриерска фирма "Спиди", като уредът трябва да бъде взет от пощенска станция или офис на Спиди. Ако искате да изпратим новия уред по друг начин, моля укажете го в бележка до нас при изпращането на стария уред, в писмо по е-мейла или по телефона. В този случай доставката ще бъде за ваша сметка.

 

 

Връщане на неработещ продукт

 

Ако при доставката му, поръчаният от вас продукт не работи, вие можете да ни го върнете в рамките на 7 работни дни от получаването му.

 

За София


За връщане на неработещ продукт в София, молим да се свържете с нас на тел. 088 488 9265 и нашият куриер ще ви посети отново, за да направи замяна на продукта.

 

За страната

 

За връщане на неработещ продукт от страната, молим да ни го изпратите чрез куриерска фирма Спиди:

- до поискване в офис на Спиди, София-Младост 1, автомат в магазин Фантастико.

В този случай е добре да се свържете с нас по телефона или по ел. поща, за да ни уведомите за възникналия проблем и да се уверите, че сте адресирали пратката правилно до нас.

 

След като получим върнатия продукт, ние ще проведем тест и оценка на рекламацията ви. Ако рекламацията ви е основателна и в складовете на вносителя има наличност от вашия модел, ние ще ви изпратим нов продукт в рамките на 5 работни дни от получаването на неработещия продукт. Ако в момента на връщането този модел липсва, подмяната му може да се забави до 30 дни. Разходите за повторната доставка ще са за наша сметка.

 

 

Отказ от поръчани продукти

 

Имате право да се откажете от поръчаните продукти в срок от 14 дни от получаването им и да ги върнете, ако не са нарушени целостта на опаковката и търговският им вид и не е застрашена тяхната изправност. В този случай разходите за връщането на продукта ще бъдат за ваша сметка. Ако сте ползвали безплатна доставка за поръчката си, нейната цена ще бъде приспадната от сумата, която ще ви възстановим.

 

Върнатият продукт трябва да адресирате по един от следните начини:

 

- до поискване в офис на Еконт, София-Павлово,
- до поискване в офис на Спиди, София-
Павлово.

 

След като върнете продукта, ние ще прегледаме дали са изпълнени всички условия за връщане (не е нарушен видът на продукта и на опаковката и са налични всички съпровождащи документи). По избран от вас начин (банков превод или пощенски запис) ще възстановим заплатената от вас сума в рамките на пет работни дни.

 

Ако поръчката ви е изпълнена от търговец, различен от Аспектрум ООД, връщането трябва да стане директно на него на адреса, от който сте получили пратката.

 

Поради съображения, свързани с хигиената и здравето на хората, не подлежат на връщане разопаковани уреди за лична хигиена като уреди за почистване на лице, уреди за маникюр и педикюр, ванички за крака. Не подлежат на връщане и разопаковани консумативи.

 

От тук можете да свалите документ за отказ от договор за покупка от разстояние.

 

 

  • ico StandartRejectionForm.doc, Формуляр за упражняване правото на отказ от договор от разстояние