Доставка и плащане - Relaxita - топлина и комфорт

топлина и комфорт

Доставка и плащане

 

Начин на доставка и плащане


Поръчките се обработват и изпращат с куриерска фирма (Спиди и Еконт) или със собствен куриер на Relaxita.com до два работни дни след получаване на потвърждение по ел. поща.

 

Доставките за София се правят до 2 работни дни. При заявено от вас желание, експресни поръчки могат да се изпълнят и в събота и неделя. Куриерът на Relaxita.com ще се свърже предварително с вас по телефона, за да уговорите удобно за вас време за доставката, която може да бъде направена между 8 и 18 ч. Препоръчваме ви, при попълване на формуляра за доставка, да отбележите дните и часовете, в които сте на посочения за доставка адрес.

 

Времето за доставка до адрес извън София е между 2 и 3 работни дни, според избрания от вас начин на доставка. Работното време на куриерските фирми е от 9 до 18 ч., като часът за доставка зависи изцяло от техния график. Ако желаете фиксиран час за доставка, трябва да заплатите допълнително 3 лв. към цената за доставка. Фиксираният час може да бъде между 10.30 ч. и 17.30 ч. и се изпълнява само в селища, в които има офис на Еконт или Спиди.

 

Ако изберете доставка до офис на куриер, молим отбележете конкретния офис, от който желаете да вземете поръчката си. Офисите на Еконт можете да видите тук: http://www.econt.com/offices/, а офисите на Спиди - тук: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices-automats

 

При изпълнение на поръчки за страната ние не се свързваме с вас по телефона, ако всичко с поръчката е наред, а само ако има нужда от някакво допълнително уточнение. Когато изпратим поръчката ви, ще получите от нас е-мейл, в който ви информираме кога и как е изпратена и кога ще пристигне при вас.

 

Плащането се прави на куриера, независимо от начина на доставка.

 

 

Срокове и цени за доставка

 

Сроковете и цените за доставка са следните:

 

Начин на доставка Срок за обикновена доставка Цена за обикновена доставка Цена за обикновена доставка на
поръчки над 150 лв.
Срок за експресна доставка Цена за експресна доставка
София -
собствен куриер
2 работни дни 5 лв. 0 лв. до края на деня 10 лв.
Страната -
до офис на Спиди
2 работни дни 5 лв. 0 лв. 1 работен ден 10 лв.
Страната -
до офис на Еконт
2 работни дни 8 лв. 0 лв. 1 работен ден 10 лв.
Страната - до адрес (със Спиди)
2 работни дни

9 лв.

0 лв.

1 работен ден 10 лв.

 

Ако желаете поръчката ви да бъде изпълнена в по-кратки срокове (в същия ден за София и до 1 работен ден за страната при подадена заявка до 16 ч.), трябва да заплатите цената за експресна доставка, която е 10 лв. Отбележете това свое предпочитание при попълване на формуляра за доставка и ни се обадете по телефона, за да потвърдим дали е възможно да се осъществи такава доставка в конкретния ден.

 

Обикновената доставка на поръчки на стойност над 150 лв. е безплатна. Експресната доставка на тези поръчки е на цена 10 лв.

 

Ако избран от вас продукт в момента липсва, поръчката ви може да бъде забавена до получаване на продукта в склада на вносителя. В този случай администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да ви предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.Документи


При доставката на продукта ще получите гаранционна карта и документ за направеното плащане - разписка от куриерската фирма или фактура за плащане по банков път. Запазете тези документи, защото те ще ви бъдат нужни при евентуална рекламация или отказ от поръчката.

 

За да издадем данъчна фактура на името на юридическо или физическо лице, молим впишете данните си в полето "Бележки по доставката" във формуляра за доставка.